Atatürk Anadolu Lisesi

WEB https://gebzeataturkanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : GEBZE ATATÜRK ANADOLU LİSESİ CUMHURİYET MAH. 2232. SK. NO.10 GEBZE/KOCAELİ
VİZYON : Hizmet kalitesini sürekli iyileştirerek 21. yüzyılın gereksinimlerini karşılayan; Mükemmelliğe ulaşmayı benimseyen; Kalitenin yolunu çizen; Çağdaş değişime ve yeniliğe açık olan; Öğrencilerini sadece mesleğe değil, aynı zamanda hayata hazırlayan; sınıfında kaliteli liderliği yapabilen; Gelecek nesillerin şekillendirilmesi sorumluluğunu alabilen, Türk Milli Eğitim Sistemi´nin yıldızlarını yetiştiren; Heyecanlı, dinamik, verimli, üreten ve fark edilebilen bir okul....
MİSYON : Milli Eğitim temel kanununda yer alan genel amaçları ve temel ilkeleri kendinde gerçekleştiren, sağlam karakter sahibi; Kuvvetli bir vatan-millet sevgisi olan, insani milli ve ahlaki duygularla donanmış; Ülkesini dünya vizyonuna taşıyan, Öğrenmeyi öğrenmiş, bilgiden bilgi üretebilen; Okuyan, inceleyen, araştıran; Ulusal ve evrensel değerleri tanıyan, benimseyen; Teknolojik gelişmeleri yaşamına yansıtan; Araştırmacı ve sorgulayıcı; Kendi düşüncelerini savunurken, başkalarının haklarına ve özgürlüklerine saygılı; Ulu önder Atatürk´ün çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarmayı hedeflediği Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milletine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrencileri yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Saatler : 09:00-15.50
Isınma : KALORİFER
Servis : OKUL SERVİSLERİMİZ MEVCUTTUR.
Ulaşım : GEBZE MERKEZDEN 412 VE 413 NO LU MİNİBÜSLER İLE ULAŞIM SAĞLANABİLİR.
Yerleşim Yeri : KOCAELİ/GEBZE
İl /İlçe Merkezine Uzaklık :
Kontenjan Bilgileri : 2022-2023 9. SINIF KONTENJANIMIZ 120 DİR.
Okulun Sınav Başarı Durumu : .
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : .
Sportif Etkinlikler : Erkek ve kız futsal takımları.
Bilimsel Etkinlikler : .
Proje Çalışmaları : .
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : .
Diğer Hususlar : .